Töltött batyu 2. (élesztõ nélkül)

2013-01-14

sponsored links


Most nem párizsival, hanem tejföllel elkevert sonkával és a burgonyasalátából megmaradt angolzellerrel töltve. ...Egyébként még a szilveszteri büfé-asztalra készült, a sok más finomság mellé, amit nemsokára posztolok. Mosolygó szívvel nyugtáztam, hogy gyorsan fogy...Tegnap beszéltem a Szegeden harmadéves jogász hallgató húgommal, aki szintén erre a hétre tervezte ennek az élesztõ nélküli kis finomságnak a megsütését, mert a sok tanulás mellett nem sok ideje marad fõzésre, viszont ennie kell, lehetõleg valami finomat és nagyon tetszik neki ez a recept. Megerõsítettem elhatározásában, miszerint bátran süsse meg, mert egyrészt valóban gyorsan megvan és finom, másrészt ennyi kikapcsolódás kell a tanulással eltöltött órák mellé. De nem csak neki, hanem mindenkinek bátran ajánlom:)

A tészta hozzávalói és elkészítése itt (a párizsis batyunál).

A töltelékhez keverjünk össze kb. 10 dkg bármilyen apró kockákra vágott sonkát (én elég jó áron veszem a csirkemell sonkát, így azt tettem bele) kb. 2-3 evõkanál ...

Folytats a blogon ... menukonyha.blogspot.com/2013/01/tolto...

sponsored links

Keres?s