Töltött bagett, és egy beautiful nap

2011-11-18

sponsored links

Töltött franciakenyér

Hozzávalók: 25 dkg tehéntúró, 5 dkg vaj, 2 szál vékony, füstölt kolbász, 1 bagett, azaz franciakenyér, 1 zöld és 1 piros paprika, petrezselyemzöld, só, bors.

A kenyeret két darabba vágjuk, így könnyebben kikaparhatjuk a belsejét. Egy evõkanál vagy kés segítségével a belsejét egy edénybe szedjük. A paprikákat kisebb kockákra vágjuk. A tehéntúrót a vajjal habosra kavarjuk, hozzáadjuk a nagyon apróra vágott petrezselyemzöldet, és simára kavarjuk. Hozzáadjuk a kenyér kiszedett belsejét is, ezzel is jól eldolgozzuk. Beledolgozzuk a paprikákat is, majd ízlés szerint sóval, borssal felfûszerezzük. Egy kanál segítségével a töltelékkel kitöltjük a kikapart kenyér alját, majd belehúzzuk a kolbászt, és egy kissé belenyomkodjuk a töltelékbe. Ezután kitöltjük a maradék részt is a ...


Folytats a blogon ... eveskozben.blogspot.com/2011/11/tolto...

sponsored links

Keres?s