Tölcsérbe zárt ízek

2011-09-16

sponsored links

Végy egy tésztagúlát, fordíts fejre. Tégy bele paradicsomszószt, sok mozzarellát, a vevõ igényeinek megfelelõ alapanyagokat, még egy kis mozzarellát, majd az egészet ültesd bele egy elmés ki szerkezetbe és hagyd, hogy néhány perc alatt készre süljön.

Ugye milyen egyszerû? Az ötlet mégis a 21. századig váratott magára, sõt számunkra csak a napokban vált kóstolhatóvá a tölcsérbe zárt pizza, azaz a Konopizza.

Az ötlet a szállótulaj és séf Boscolo úr agyából pattant ki. Saját vacsoráján merengve ráérzett a pizza formája okozta problémákra és az elképzelésével, majd annak megvalósításával az igazi fast foodok sorába emelte a pizzát.

Hiszen ehhez a termékhez nem kell se villa, se kés, se tányér. Szalvétába csavart tésztagúlánkkal épp oly peckesen járhatjuk a várost vagy az elsõ étteremnek helyt adó Mammutot, mintha csak egy tölcsérnyi fagylalttal korzóznánk. Igaz az önmagunk leevésének esélye is körülbelül a fagylaltos hasonlat szintjén mozog, de némi odafigyeléssel megelõzhetõ a véletlenül ...


Folytats a blogon ... mirelle.freeblog.hu/archives/2011/09/...

sponsored links

Keres?s