Tökéletes szendvics
sponsored links
A tökéletes szendvics frissen készül, az ízek és a látvány harmóniája makulátlan, azaz szoros kölcsönhatásban van egymással. Számomra egyéb ismertetõje nincs, hiszen, ha a fenti szempontok rendben vannak, akkor lehet hideg vagy meleg, nyitott vagy zárt, csirkés, gombás, felvágottas, sajtos vagy érlelt sonkás, számomra tökéletes. Nem szûkölködik az oldal sem a szendvicsekben. :)
Persze a szendvicsre is igaz, hogy az élvezeti értéke fokozható, a felhasznált alapanyagok minõségének fokozásával. Egy friss vajas zsömle jóféle parizerrel is lehet tökéletes a maga nemében, mégsem képes két vállra fektetni, mondjuk egy érlelt sonkás szendvicset. Még ár érték összhangban sem, mert mondjuk egy San Daniele sonkaszeletekkel gazdagított szendvics élvezeti értéke sokkalta túlszárnyalja a legjobb kapható parizer ára és a San Daniele sonka ára közötti különbséget. (Szerintem például a sajtokra is éppen így igaz.)
Szóval, ez a szendvics sajnos nem San Daniele sonkával készült, pedig ez esetben mondhatnám azt, hogy nem csak tökéletes, hanem összehasonlíthatatlan is.
Egy jobbféle crudo, azaz olasz, érlelt sonkával készült, de elhatároztam, hogy ezt a szendvics élményt legközelebb egy még nemesebb sonkával koronázom meg.
Ha jól táplálkozunk, akkor nem csak rágunk, meg nyelünk, hanem több érzékszervünk bevonásával végezzük az ...