Tökéletes, Ropogós Zabfalat - Cookie

2011-11-29

sponsored links


Valamiért a már meglévõ, bevált dolgokhoz, ízekhez igyekszik hasonlítani a legtöbb újítás. Hogy legyen viszonyítási alap, hogy mihez képest hol vagyunk. Sajnos, ebbe a hibába én is beleestem. Mert olyan tökéletes, ropogós, ízletes Zabfalat-hoz mérhetõ kekszet sikerült tegnap készíteni, milyet még sose. Büszke vagyok és hálás, is , ugyanis elõször fordult elõ, hogy családom valamennyi (fél,6,8,33) nõtagja egyszerre kóstolta meg s ette nagy örömmel. Igazából ez számít. Nekem is ízlett. S mûködik a telepátia, Norvégiában a sógornõ is zabost sütött. Kb. pont egyszerre. A recept forrása: Technicolor Kitchen, Obrigado, Patricia!

Hozzávalók: 
- 140 gr liszt
- 3/4 tk sütõpor
- 1/2 tk szódabikarbóna
- 1/4 tk só - ez kb. egy csipet
- 200 gr puha vaj vagy margarin
- 200 gr cukor + 40 gr barna cukor
- 290 gr zabpehely ...

Folytats a blogon ... beastie-bistro.blogspot.com/2011/11/t...

sponsored links

Keres?s