Tõkehal fánk allioli mártással

2013-11-26

sponsored links

DSC_2154

Az étel a spanyol konyha kiváló ismerõjétõl, Éva barátnõmtõl származik. A receptet szinte szóról szóra tõle vettem át - ritka alkalom - látszik, hogy viszonylag egy hullámhosszon mozgunk, már ami a konyhát, de legalábbis a halételeket illeti. (Érdemes szétnézni a blogján, fázisfotókkal illusztrált, világos receptjeiért - nem csak a halasokért - én is odavagyok.)

Tõkehal fánk allioli mártással

Hozzávalók 4 személyre:

A fánkokhoz: 150 g sózott tõkehal filé, 1 tojás, 1 kk. szódabikarbóna, csipetnyi õrölt vagy mozsárban porrá zúzott sáfrány, 1 evõkanálnyi finomra aprított petrezselyemzöld, 2 ek. liszt, só, frissen õrölt feketebors, frissen reszelt ...

Folytats a blogon ... tarkabarka.cafeblog.hu/2013/11/26/tok...

sponsored links

Keres?s