Tésztakódex

2011-11-13

sponsored links

Jó tésztát készíteni még a gyakorlott szakácsoknak is igazi kihívás - a bevált receptet idõrõl idõre ugyanabban a minõségben reprodukálni pedig már-már mûvészet. Ebben most segítségünkre lehet a 3 Michelin csillaggal rendelkezõ csúcsséf, Michel Roux, hiszen tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott, ráadásul több mint 30 évnyi tapasztalattal rendelkezik, nemcsak a tésztakészítés terén.

Most megjelent, kitûnõen illusztrált szakácskönyvében minden fejezet egy meghatározott tésztafélére épül és ennek az alaptésztának az elkészítési technikáját mutatja be lépésrõl lépésre. Az ezt követõ receptek az alaptészta különbözõ felhasználási lehetõségeit ismertetik, édes és sós tésztaételek formájában.
 
Azt hiszem, felkerülhet a ...

Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/11/13/te...

sponsored links

Keres?s