Tésztakéregben sült sertésszûz

2011-11-12

sponsored links


Egyszerû, gyors, finom. Mit finom, mennyei. Vendégváráshoz - akár karácsonyra is - ideális. Az elõsütött, tésztába csomagolt hús a hûtõben elvan magának, s csak akkor kell készre sütni, ha megjött a vendégsereg. A vargányaragu is egész jól tûri a melegítést (természetesen a mikró közelébe se menjünk!), csakúgy, mint a diómártás. Ha besûrûsödik, pici víz, illetve tej hozzáadásával felmelegítve "magához tér."
Plusz javaslatom, hogy elõre kinyújtott, kész leveles tésztából készítsük (Tante Fanny a barátunk), így ezzel is idõt takarítunk meg.

Mindenesetre, akárhogy is számolom, egy óra alatt készen van, mindenestül.

Tésztakéregben sült sertésszûz vargányaraguval, kéksajtos diómártással (4 adagra)...

Folytats a blogon ... nempiskota.blogspot.com/2011/11/az-os...

sponsored links

Keres?s