Tésztakéregben sült sertésszûz
sponsored links
Egyszerû, gyors, finom. Mit finom, mennyei. Vendégváráshoz - akár karácsonyra is - ideális. Az elõsütött, tésztába csomagolt hús a hûtõben elvan magának, s csak akkor kell készre sütni, ha megjött a vendégsereg. A vargányaragu is egész jól tûri a melegítést (természetesen a mikró közelébe se menjünk!), csakúgy, mint a diómártás. Ha besûrûsödik, pici víz, illetve tej hozzáadásával felmelegítve "magához tér."
Plusz javaslatom, hogy elõre kinyújtott, kész leveles tésztából készítsük (Tante Fanny a barátunk), így ezzel is idõt takarítunk meg.
Mindenesetre, akárhogy is számolom, egy óra alatt készen van, mindenestül.
Tésztakéregben sült sertésszûz vargányaraguval, kéksajtos diómártással (4 adagra)...