Tészta zöldborsós-bacon-ös krémes szószban és az add tovább mozgalom
sponsored links
A múltkor sütött bacon-ös bazsalikomos sajtos csirkemellen felbuzdulva, a rákövetkezõ napon elmentünk egy könyvesboltba, hogy utánanézzünk Jamie eme receptjének. Még a helyszínen kiderült, hogy igazából sonkával készül és kakukkfûvel, de ez a bazsalikomos bacon-ös változat is igen pazar volt. Nem vette el a kedvünket. A könyv viszont annyira megtetszett, hogy aranyos boci szemekkel nézve és ígérettel, hogy persze megcsinálom azt a sok finomságot, meg azt a csokis mogyorós sütit, megvettük. Amióta kirepültem otthonról, nem nézek Spektrumot, vagy TVPaprikát, mert nincs. Sajnos. Éppen ezért le is maradtam Jamie ezen projektjérõl. Azaz az add tovább mozgalomról.
Anno azért indítottam a blogot, hogy meggyõzzem a kevésbé konyhatündér beállítottságú ismerõseimet, hogy fõzni jó és nem nagy ördöngösség. Ha pedig mindent úgy csinálsz, ahogy az a receptben van, biztos a siker. Azóta nagyon jó visszajelzéseket kaptam és vannak ismerõseim, akik már egyre bátrabban mennek be a konyhába. Ez további erõt ad, hogy még több enni szeretõ lényt csalogassak be a konyhájába.
A Jamie Fõzõiskolája c. könyv nagyon megfogott. Fõleg, amikor elolvastam, ...