Tészta gombás sajtszósszal
sponsored links
Hozzávalók: 25 dkg. tészta, 20 dkg. gomba , 3 ek. olaj, 1 fej vöröshagyma, 1 cikk fokhagyma, õrölt bors, só, 1 cs.Knorr sajtszósz :ehhez 2 dkg. margarin 2,5 dl tej.(Most próbáltam ki elõször ezt a fajta terméket, nagyon finom !)
Elkészítése: Megtisztítottam a gombát feldaraboltam jól megmostam . Forró olajon megdinszteltem az apró kockákra vágott vöröshagymát és fokhagymát majd hozzátettem a gombát sót borsot szórtam rá egészen kevés vizet. Fedõ alatt pároltam majd fedõt levéve lesütöttem. A sajtszószt elkészítettem: margarint kicsit megolvasztottam a port elkavartam benne és felöntöttem a tejjel állandó keverés közben felfõztem besûrûsödött és hozzákevertem a gombát. A tésztát szokásos módon kifõztem és a gombás sajtszószt rákanalaztam.(Fotózás után a bazsalikomot feldaraboltam és elkevertem a tésztában.)
Nagyon finom volt ! Érdemes kipróbálni aki szereti a gombás tésztás ételeket!
Ui: Nem szoktam túl gyakran ilyen kész tasakos porokat venni de szerintem ez nagyon megéri hiszen ha magunk készítjük sem olcsóbb.Nekem nagyon ízlik a fûszerezése is !/tasakjára van írva hogy tartósítószert nem tartalmaz/