Tárkonyos-vargányás vaddisznó leves

2012-12-29

sponsored links


Ez a leves többszörösen próbára tett. Vadhúsból készült és kerámia edényben fõtt. Egyikkel sem volt még dolgom. Az agyagedényt karácsonyra kaptam Pistitõl, a vaddisznót pedig Pisti szüleitõl. A nagy karácsonyi lakomák után úgy gondoltuk, hogy valami kevésbé megterhelõt kéne enni, ezért emellett a könnyed, de laktató leves mellett döntöttünk. Én csonttal együtt fõztem a húst, így szerintem tovább tartott, mintha sima vaddisznó apró húsból fõztem volna, de megérte azt a 3 órát.

Hozzávalók

fél kiló vaddisznó hús
fél kiló vöröshagyma
2 répa
2 fehérrépa
egy fél paradicsom
egy kis darab karalábé
2-3 szál zellerszár ...


Folytats a blogon ... panelgastro.blogspot.com/2012/12/tark...

sponsored links

Keres?s