Tárkonyos töltött karaj

2011-09-20

sponsored links

Úgy esett, hogy a hétvégi bevásárlás során levadásztam 4 szelet csontos nyakkarajt a szupermarketben. Nem a legjobb forrás, fõleg húsok esetében, de valahogy megtetszett. Aztán rájöttem, hogy hatan leszünk vasárnap ebédre, tehát, hacsak éjjel nem szaporodnak osztódással (nem is lenne rossz) valamit ki kell találnom. Másnap aztán friss elmével arra a megoldásra jutottam, hogy levágom a csontot a karajszeletekrõl, fõzök belõle levest, jól kipotyolom a szeleteket és valamilyen darált húsos masszával megtöltöm. Közben levezetem az elsõ osztályban felszedett elfojtott agressziót is. A valamilyen massza végül tárkonyos lett. A tárkonyt eddig bárányhúshoz használtuk, illetve füstölt húsos levesekbe, ideje lesz bedobni a mély vízbe, azaz a mély darált húsba.
A már megtöltött, kisült tekercseket pedig kettõbe vágom, máris nyolc lesz...

Tárkonyos töltött karaj ...

Folytats a blogon ... finomsagaim.blogspot.com/2011/09/tark...

sponsored links

Keres?s