Tárkonyos nyúlleves

2012-11-18

sponsored links


A minap egy jókora nyuszira tettem szert, melybõl elsõként egy finom, selymes, ízes levest készítettem.
Nagy sikere volt, nagyon szerettük, s így legalább változatosabb az étrendünk.
A nyúlhús egyébként is egy nagyon egészséges húsfajta, ráadásul alig van rajta zsiradék, koleszterintartalma alacsony, ezért fogyókúrázóknak is elõnyös. Kivéve persze, ha zsiradék hozzáadásával készítjük el.
Kár lenne.

Hozzávalók:
  • 1 nyúl bordarésze, hátsó gerincrésze, és nyaka (de egyéb részeibõl is készíthetjük)
  • 1 fej hagyma
  • 2-2 sárgarépa és petrezselyemgyökér
  • 2 maréknyi zöldborsó
  • 3-4 krumpli
  • 1,5 dl tejszín (zsírszegény) ...

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2012/11/tarkon...

sponsored links

Keres?s