Tárkonyos mandarinparfé vörösáfonya mártással

2011-11-28

sponsored links


A tárkony már többször bebizonyította, hogy remekül megállja a helyét desszertekben. Naranccsal pedig szerintem egyébként is tökéletesen harmonizál, így nem volt kérdés, hogy mivel dobom fel a mandarinparfét. Bár már magában is remekül csúszik ez a hideg nyalánkság, mégis ha desszertként szeretnénk tálalni, akkor nem árt mellé egy adag langyos mártás. Most a vörösáfonya kapta a fõszerepet fahéjjal, vaníliával kevés portó borral nyakonöntve. Egyébként hamarosan jön még jó néhány áfonyás recept, mert szinte észrevétlen becsempészte magát egy levesbe, salátába és még ki tudja mi mindenbe!

Hozzávalók:
100 ml mandarinlé
3 tojás
1 evõkanál narancslikõr
70 g cukor
2 evõkanál szárított tárkony
200 ml tejszín
200 g vörösáfonya ...

Folytats a blogon ... mandulasarok.blogspot.com/2011/11/tar...

sponsored links

Keres?s