Tárkonyos leves füstölt hússal
sponsored links
No, ezzel megint úgy jártam, mint annyi mással. Valamelyik fõzõs újságban olvastam hasonlót, de a rendelkezésemre álló idõ alatt nem találtam meg, hogy hol is láttam. Aztán az emléknyomokból csináltam valamit. Egész jó lett. Fõként olyan alkalmakkor fogom készíteni, amikor váratlanul kell valami tartalmasabb levest elõállítanom. Füstölt hús, szalonna általában van itthon, aztán ezekkel egy óra sem kell, hogy húsos leves kerüljön az asztalra.
Hozzávalók: 10 dkg füstölt hús (pl. sonka), 5 dkg szalonna (úgy is mérhetjük, hogy pl. a sonkának a zsíros részébõl 5 dkg, a húsából 10 dkg), 1 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 2 sárgarépa, 1 ...