Tárkonyos csirkemell

2017-05-16

sponsored links


Ó, csirkemell, te drága! Hányszor segítettél már ki szorul helyzetembõl, amikor fogalmam sem volt, hogy mit fõzzek, meg idõm se volt. Csak benyúltam a fagyasztóba, kezembe akadtál egy zacskóba bújva, és meleg vízben gyorsan kiolvadtál, és már süthettelek is.
Csak egy kis olaj kellett, meg némi fehér bors, fehér bor, tárkony, és már kész is, amíg a tészta vagy a krumpli kifõtt. Valahogy így:
Az olajon megpirítjuk a csirkemell darabokat, melyeket elõtte kissé megsóztunk, borsoztunk, öntünk rá egy kevés fehér bort, majd egy csipet tárkony társaságában puhára pároljuk. Egy kanál tejföllel gazdagítjuk.

Folytats a blogon ... korsocska.blogspot.com/2017/05/tarkon...

sponsored links

Keres?s