Tárkonyos csirke, nokedlivel

2011-09-30

sponsored links


Amikor írtam a  tárkonyról, többen is hozzászóltak, hogy fõleg levesekhez használják, holott egyes húsok ízét  is remekül kiemeli, amitõl egyedi, és különleges lesz. Én nagyon szeretem ezt a fûszert, hála Istennek a családom is ! Most csirkével párosítva fõztem, nokedlivel, ezzel passzol a legjobban, de, tetszés szerint más körettel is tálalható. Egy dologtól tartottam, sem a fiam, sem a férjem nem esznek olyan ételt, ami fehér! márpedig ebbe nem szükséges pirospaprika, de ezt is megoldottam, a végén megszórtam nekik a tetejét  vele.

Hozzávalók:
  •  1 egész csirke (de lehet külön, bármilyen csirke "alkatrészbõl")
  • 4 fej hagyma (ne féljük a mennyiségtõl, ettõl lesz jó szaftja!)
  • 2-3 ek. olaj 
  • 1 ek. liszt
  • fél citrom
  • 3 dl. tejföl
  • só, bors, fél csokor friss tárkony ...

Folytats a blogon ... martyhobby.blogspot.com/2011/09/tarko...

sponsored links

Keres?s