TÖKMAGKRÉMES SZÉLESMETÉLT KECSKESAJT GOLYÓVAL
sponsored links
Ismét egy nagyon izgalmas felkérést kaptam Boldog Kukta, alias Tóth-Nacsa Ágitól és a Donum Terra magkrém-családtól. Három héten keresztül, 24 gasztro-blogger ragad fakanalat és készít el különbözõ finomságokat, a Donum Terra magkrémeivel. Izgalmas krémek, izgalmas ízekkel.. Nekem Tökmagkrém érkezett, amelynek nagyon örültem, hiszen a hidegen sajtolt tökmagolajat elég sûrûn használom a konyhámban, salátákhoz, elõételekhez, vagy csak simán pirítós kenyérhez. Tökmagkrémmel még nem volt alkalmam találkozni, így szívesen gondolkodtam el, mihez is tudnám a legjobban hasznosítani és finom ételt készíteni... Hamar meg is született a fejemben az elképzelés, amit rögtön meg is valósítottam. Egy tésztaételt kreáltam vele, a kecskesajt pikáns ízével... Könnyû meleg elõétel lett belõle, amit bátran ajánlok egy sült elõfutáraként.
Hozzávalók 4 személyre: 3 tojás, 30 dkg liszt, 2 evõkanál Donum Terra tökmagkrém, 1/2 csokor ...