TÁRKONYOS CSIRKÉS PALACSINTA
sponsored links
A palacsinta a nagy klasszikusok közé tartozik. Édesen a gyerekeknek szinte bármilyen étkezésre nyerõ, Mi felnõttek sósan is és édesen is szeretjük. Sokszor készül hortobágyi húsos palacsintának is, most azonban egy másfajta ízkompozícióval készült. Finom, gyorsan elkészíthetõ, laktató fogás.
Elõre is elkészíthetõ, ebben az esetben kínálás elõtt csak a sütõbe kell gyorsan betenni, és 15-20 perc alatt már tálalható is!
Ajánlom azoknak akik egy finom fõfogást keresnek, vagy azoknak akik vendégeket várnak ebédre vagy vacsorára.
A receptben szereplõ fehérbort kínálhatjuk is hozzá!
Ez a recept a Sparchef 10/6. fordulójára készült.
A mostani 5 fix hozzávalók a következõk voltak: csirkemell filé, tejszín, fehérbor, margarin, méz.
És ami Nálam készült belõle:
TÁRKONYOS CSIRKÉS PALACSINTA
ha tetszik, >>ITT<< szavazni is tudtok rá!
ha tetszik, >>ITT<< szavazni is tudtok rá!
HOZZÁVALÓK
25 deka csirkemell filé
2 ek margarin
2 deci tejszín
1 ek méz ...