Tyúk volt elõbb, vagy a Marcsi?

2012-03-31

sponsored links

Tojást sütünk a szimpatikus/másnapos fiatalemberrel, szakácskönyvbõl. Huhú, van itt minden, földre hulló tojás, kézégetés, végül felcsörögjük Marcsinkat, akit persze nem ejtettek a fejére, gyanakszik rögtön.  Le is osztja Viktort, mint állat, mérsékelten vicces szerepjáték. Tojásos nokedlit fogunk csinálni, sõt, tojás lesz a téma, de honnan vetted Marcsi, hogy litván a tojás, áruld már el? Fõcím.

Megyünk is a kapirgálós tyúknézõbe, Viktor vágja a pofákat, azt a kabátot én is sajnálnám, de így üt a vidékizés. Viktor átöltözik, durcás, de csak addig, amíg ki nem ijeszti a kert lakóiból az életet. Oké, az egyik legviccesebb vendég eddig Viktor, hát olyan õszintén lepõdik meg, hogyan tojja a tyúk a tojást, hogy hülyére röhögjük magunkat. Meg is szagolja, de szerintem most sem hiszi el, hogy tényleg a tyúkból jött ki.

Pulykák szépek, van itt gyöngyös, lúd, tyúk, kacsa Csintalan Tibor háztáji gazdálkodó udvarában. Kis akusztik zene, falusi csendélet, és máris megyünk a "csirkegyár" hangzavarába. Hát ja, az már nem olyan szép, mutasd csak meg Marcsi, milyen a gyár, ahonnan a hármas számmal jelölt ketreces tojás jön. Na, valami ilyesmire gondoltunk mindig, amit megért mindenki, de kellõen provokatív, csak mit mondtatok az õrnek, aki beengedett ide?

Meg még aktuális is, kiderül, milyen az EU konform ketrec, meg miért lett drága a tojás. A nagy kotkodácsolás alatt kedves kis zene van, és hát igaza van Marcsinak: a tojás igényt csak így lehet biztosítani. Megnézzük a mélyalmos tartást is, ez már kicsit barátságosabb, de a Viktor még így is öklendezik. És elõször mondom, tíz baromi erõs percen vagyunk túl, mi lesz még itt?

Ki is derül egy nagy titok: a ketreces tartásos tojás ízre, színre megegyezik a mélyalmossal. Utóbbi valóban ...


Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2012/03/31/tyuk_v...

sponsored links

Keres?s