tutti frutti

2012-07-06

sponsored links


Ez az a pillanata  a nyárnak amikor még -már van szinte minden gyümölcs a piacokon, kertekben .
A bõség zavara.......

Lehet a hideg gyümölcs leveseket készíteni a piros bogyósokból, barackból, turmixokat tejjel joghurttal rafináltan fûszerezve szinte naponta újabb és újabb ízeket varázsolhatunk a poharunkba uzsonnára, reggelire.

Fogyaszthatjuk  desszertként a hab könnyû ( mascarpone-s)  krémeket, vagy csak úgy" a la  nature"  gyümölcs leveket ihatunk ( tartósító szer,színezék  és  hozzáadott cukor nélkül ).
Ne feledjük a fagylaltokat  házi jégkrémeket sem ki a sorból .
Epres,málnás -mákos,ribizlis,kajszis -narancsos,sárgadinnye.......
menta levél, bazsalikom, chili( csak egy leheletnyi ),fahéj  citrom-,narancs-,héj ...

Folytats a blogon ... rozmaringesibolya.blogspot.com/2012/0...

sponsored links

Keres?s