Tuti padlizsánkrém
sponsored links
Sõt! Fogyókúrás. De komolyan. Isteni finom és összesen 5 hozzávaló van benne, ha a sót és a borsot is számoljuk.
Tehát: 2 nagy padlizsán, 2 gerezd fokhagyma, 2-3 evõkanál olívaolaj, só, bors.
Elkészítése: A padlizsánokat félbe vágtam, húsát kicsit bekockáztam, de nem vágtam át teljesen. A vágással felfelé tettem õket egymás mellé a tepsibe. Egy kis olajat locsoltam mindegyikre, majd forró, 200 fokos sütõben barnulásig sütöttem õket.
Amikor a villa ellenállás nélkül beleszalad a húsába - na akkor jó, akkor lehet kivenni. Hagytam langyosra hûlni.
A megsült padlizsánt kanállal teljesen kivájtam. A húsát botmixerrel pépesítettem. De elõtte még ...