Tulipános torta

2011-10-03

sponsored links


Az elmúlt hetekben kis pihenõt tartottam tortaügyileg. Mindössze egyetlen tortám készült, egy újabb fûzõs torta, ami szerintem eléggé hasonlít az elõzõhöz, így nem is osztottam meg itt. Mindemellett egy nagyon fontos projektre készülök - sõt, mondhatom ezt többesszámban is - hiszen életemben elõször esküvõi tortát fogok készíteni. Két nagyon kedves blogger barátnõm, Eszter és Mummy fog közremûködni - amit már nagyon-nagyon várok.
Szóval hatalmas fába vágtuk a fejszénket, egy igazán extrém tortát álmodtunk meg a menyasszonnyal együtt. Szóval minden nap ekörül járnak a gondolataim. Már nagyon-nagyon várom, hogy elkezdõdjön az egész folyamat és végre lássam, hogy valójában hogyan mutat amit elképzeltünk. Nagyon-nagyon várom, hogy írhassam a közös esküvõi torta projektünk beszámolóját.

De vissza a mostani tortához. Ez a tulipános torta nekem nagyon kedves történet volt már az elejétõl fogva. Ugyanis volt osztálytársnõm, Judit közremûködésével Enikõékhez került az úszóbajnokos tortám. Akiknek teljesen ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/10/tulip...

sponsored links

Keres?s