Trófea 6 (Óbuda, Laktanya u. 3.-5.)

2011-09-06

sponsored links



Miután két-három éve megesett velünk az, hogy a negyedikként megnyitott, Szerémi úti Trófeából két óra elteltével kitessékeltek bennünket, miközben mi már nem ettünk, csak beszélgettünk és a vendéglõ fele üres volt, kissé ódzkodtam újabb egységek meglátogatásától, annak ellenére, hogy a Trófea által nyújtott vendéglõi szolgáltatás ár/érték arányban " különösen hétköznap délben " kiváló.
Mindazonáltal úgy esett, hogy a minap Óbudán járva ebédidõben betértünk a hajdani Vasmacska "nagyvendéglõ" helyén nyílt, immár hatodik egységbe. S nem bántuk meg.

A megszokott, szépen elrendezett, korrekt minõségû és felettébb gazdag választékon túl a grillasztal kínált tintahalat, pisztrángot, afrikai harcsát és cápaharcsát is, amit halszeretõ emberekként nagyon díjaztunk, a kiszolgálás egyszerûen kifogástalan volt, mindkét pincérünk már-már álomszerûen tette a dolgát, kedvesek voltak, közvetlenek, de nem tolakodóak, szolgálatkészek és szakmailag felkészültek. A recepciónál talán meg lehetett volna spórolni az asztalt elõre nem foglaló vendégnek kijáró ajaj-jozást, amikor a belsõ tér tekintélyes része üres volt, úgy, hogy egy osztálytalálkozó közönségét még simán le lehetett volna ültetni. De legyünk jóindulatúak és tudjuk be a sóhajt annak, hogy a kertben akartak minket leültetni, amit ...

Folytats a blogon ... dorozsmaiendre.blogspot.com/2011/09/t...

sponsored links

Keres?s