Tripla sajtos?
sponsored links
Legjobb gyorsétel a grillezett szendvicsek, melyebe bármit pakolhatunk, sok sajttal - és szendvics sütõben ? elkészíthetjük. És persze igazán táplálóak. Tuti éhes nem leszel utána? Bátran próbáld ki ezt a variációt is, az biztos, hogy a 10 ujjadat megnyalod utána? hisz a forró sült nyúlós sajt keverék, szinte mennyeien megkoronázza a szendvicsedet? én egyszerûen imádom?
Spenótos grillezett sajtos-sonkás szendvics
Hozzávalók:
1 evõkanál olívaolaj
2 gerezd fokhagyma - átnyomva
3 csésze spenót levél
2 db fekete erdei sonka
só
hét bors fûszer ? vagy fekete õrölt bors
tejszínes krémsajt - aki nem szereti, helyettesíthetõ vajjal
1 csésze frissen reszelt sajt, mozzarella, cheddar, trappista sajt keverék
4 szelet szendvics kenyér
Elkészítés:
A szendvics kenyereket kenjük meg krémsajttal. Tegyük rá a fekete erdei sonkát. Reszeljük le a sajtokat. És tegyük félre.
Melegítsük fel az olíva olajat egy nagy serpenyõben. Hozzáadjuk a fokhagymát és a spenótot, egészen addig, amíg illatos, körülbelül 1 percig kevergetve dinszteljük, egy kicsi fonnyadásig, de ne sokáig, mert a vitamint elveszíti a spenót. Közben egy kis sóval és borssal ízesítjük. - sóval bánjunk csínnyán, mert a erdei sonka sós ízû -. Ha kész, levesszük a tûzrõl.
Ezt követõen, az elõre félig elkészített sonkás szendvicsekre, helyezzük el a spenótot, és szórjuk meg jó sok sajttal, tegyük a szendvics sütõbe és pirítsuk meg. Azonnal tálaljuk. Forró zöld teával kínáljuk.
Jó étvágyat!
Klarissza
Tripla élvezet?
Kincsestár
Élet és stílus ? party ínyencségek 2.
Minden egyben az érzékek kavalkádja?
A narancssárga varázsa?
Spenótos grillezett sajtos-sonkás szendvics
Hozzávalók:
1 evõkanál olívaolaj
2 gerezd fokhagyma - átnyomva
3 csésze spenót levél
2 db fekete erdei sonka
só
hét bors fûszer ? vagy fekete õrölt bors
tejszínes krémsajt - aki nem szereti, helyettesíthetõ vajjal
1 csésze frissen reszelt sajt, mozzarella, cheddar, trappista sajt keverék
4 szelet szendvics kenyér
Elkészítés:
A szendvics kenyereket kenjük meg krémsajttal. Tegyük rá a fekete erdei sonkát. Reszeljük le a sajtokat. És tegyük félre.
Melegítsük fel az olíva olajat egy nagy serpenyõben. Hozzáadjuk a fokhagymát és a spenótot, egészen addig, amíg illatos, körülbelül 1 percig kevergetve dinszteljük, egy kicsi fonnyadásig, de ne sokáig, mert a vitamint elveszíti a spenót. Közben egy kis sóval és borssal ízesítjük. - sóval bánjunk csínnyán, mert a erdei sonka sós ízû -. Ha kész, levesszük a tûzrõl.
Ezt követõen, az elõre félig elkészített sonkás szendvicsekre, helyezzük el a spenótot, és szórjuk meg jó sok sajttal, tegyük a szendvics sütõbe és pirítsuk meg. Azonnal tálaljuk. Forró zöld teával kínáljuk.
Jó étvágyat!
Klarissza
Hasonló bejegyzések:
Tripla élvezet?
Kincsestár
Élet és stílus ? party ínyencségek 2.
Minden egyben az érzékek kavalkádja?
A narancssárga varázsa?