Trikol?r kevert ny?ri gy?m?lcs?s s?tem?ny
sponsored links
Hozz?val?k 25x35 tepsihez
6 toj?s
25 dkg liszt
2 kan?l instant oldod? k?v?
2 kan?l cukrozatlan kaka?por
100 ml olaj
5 kan?l cukor
1 kan?l s?t?por
csipet s?
500 g gy?m?lcs (ribizli, meggy, cseresznye, ?fonya stb)
A toj?sokat habosra keverj?k a cukorral, a s?val, a s?t?porral, kever?s k?zben belecsorgatjuk az olajat v?gezet?l hozz?adjuk a lisztet. H?rom r?szre osztjuk, az egyik r?szbe belekeverj?k a 2 kan?l v?zbe felodott k?v?port, a m?sikba a kaka?port. A tepsit kib?lelj?k s?t?pap?rral, majd r?tegezve bele?ntj?k a h?rom massz?t, nem fontos hogyan. Kev?s feh?ret, mell?/r? kaka?sat, majd k?v?sat, ism?t feh?ret ?s ?gy tov?bb. Nem kell egyforma mennyis?geket, ar?nyosan elosztva tenni. V?gezet?l r?sz?rjuk a gy?m?lcs?t, majd 180 C fokra el?eleg?tett s?t?ben 45-50 percig s?tj?k. T?pr?b?val ellen?r?zz?k, hogy megvan-e.