Toszkán csirke, végre kerttel

2012-04-24

sponsored links


A recept Alchritól származik, én még száz éve egy nõklapjás topikról mentettem le, most már a blogjában is olvashatjátok, itt. Szerintem isteni. Persze kicsit átalakítottam az eredetit, például egész feldarabolt csirkébõl csináltam, nem filébõl, és ezért kihagytam belõle a baconszalonnás figurát (mert hiába bõrtelenítettem az áldozatot, azért elég zsíros az még így is). Meg nagyon kevés tejszínt tettem csak bele, általában nem szeretem, ha túl sok van belõle egy ételben. Tulajdonképpen egy jó fûszeres paradicsomos szaftban úszkáló csirkérõl van szó, ha eltaláljuk az ízesítést, akkor nagyon finom tud lenni.

Hozzávalók:
- 1 darab feldarabolt, lehetõség szerint bõrtelenített csirke (nálam ez olyan 1,3 kg lehetett)
- 4 doboz félliteres paradicsomsûrítmény
- jó sok fokhagymagerezd (8-10 vagy több)
- 1-2 evõkanál méz ...

Folytats a blogon ... csincsilla.blogspot.com/2012/04/toszk...

sponsored links

Keres?s