TOSZKÁN BAGETT

2013-02-21

sponsored links



Mikor délutánra megyek dolgozni, sokszor sütök valamit a családnak délutánra. Most hogy a fiam itthon van mert beteg, annál inkább neki álltam, hogy a kedvébe járjak egy kicsit. Imádja a rusztikus, ropogós friss kenyereket, ezért nem volt kérdés: ilyen dologba kell gondolkodjak. Vettem a már jól bevált nem kell dagasztani kenyértésztámat és csaptam rá igazi olasz rakományt: mini paradicsomot, olivát és fokhagymát... Mikor még csak sült, hm már akkor illatozott az egész lakás. Megsülve, csak fokozódott az ízhatása.

4 darab bagetthez: 3 csésze liszt, 1 1/2 csésze mekeg víz, 1,5 dkg friss élesztõ, 1/2 evõkanál só, 1 kávéskanál cukor. Továbbá: oliva olaj, koktél ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2013/...

sponsored links

Keres?s