Tortillába tekert grillkolbászos reggeli
sponsored links
Vasárnap reggel, Sarud, kb 8-9 fok - de a szilvafa alatt ott áll a Landmann-om, harcra készen. Pénteken délután kétféle grillkolbászt töltöttem, most pedig itt az ideje, hogy ki is próbáljuk õket. Tamás fiam villámgyorsan elkezdi összeállítani a cleslaw-t, én megpucolok egy rakás vöröshagymát, amibõl karamellizált hagyma fog készülni, s közben be is indítom a grillt, mert elég csípõs így a reggel.
Egy serpenyõben kevés olajon elkezdem a hagymakarikákat megfonnyasztani, majd szép finoman barna cukorral elkezdem a karamellizált íz létrehozását. Tamás elkészült, lassan kész vannak a hagymák, úgyhogy érkeznek a grillkolbászok, amik szépen el is kezdenek finoman sercegni a grillrácson. A tortilla lapok szintén a rácsra kerülnek - majd lassan már gyártom is a szuper ...