Tortamánia

2011-10-28

sponsored links

"Minden embernek van egy vágya, ami csak az övé, és ez a vágy sokakat eltaszíthat tõle, de azt, aki fontos, közelebb hozza hozzá. Ez a vágy a lelkem mélyébõl fakad, és olyan erõs, hogy mindenkit megfertõz, aki a közelemben van."
(Paulo Coelho)

Ma nem hoztam nektek tortát, ma pár gondolatot osztok meg veletek.
Nagyon megtetszett ez az idézet, egyszerûen nem is tudtam elszakadni tõle. Nagy bölcsességekkel senkit nem traktálnék, azt hiszem, ezeknek nincs is itt a helyük. Csak a személyes véleményemet osztom meg veletek. Nem többet, nem kevesebbet.
Nyilván mindig volt valami hobbim, bár néhány évente változott. Hosszú évekig úgy tûnhetett, hogy a zenélés, pontosabban hegedülés mellett teszem le a voksomat. Bár ehhez nem voltam eléggé kitartó, az élõ zene és úgy egyébként nagyon sok zenei irányzat és stílus azóta is a szívem csücske.
A különleges torták és a blogok iránti rajongás szinte észrevétlenül szivárgott be az én életembe. Eleinte csak nézegettem, olvasgattam õket, aztán késõbb pedig lementettem egy-egy fotót. Utána jött néhány recept (amiket azóta valahova jól elrejtettem, mert nem találom õket...). Késõbb egy-egy próbálkozás, kísérlet.
Emlékszem, már tavaly tavasszal regisztráltam ezt a blogcímet, születésnapomra pedig a tervezett blogírás miatt ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/10/torta...

sponsored links

Keres?s