Torta - sörös témára hangolva

2011-11-20

sponsored links


Két hete hívott fel Judit, hogy születésnapot rendeznek és szeretné, ha én készítenék tortát. Hát, szabódtam egy kissé - de nagyon tetszett a kihívás, nem tudtam nemet mondani. Judit egy sörházban dolgozik, ami sörfõzde és sörözõ egyben. Ahogy tudom, minden évben megünneplik cég születésnapját - ilyenkor kölcsönösen felköszöntik egymást a vendégek és a tulajdonosok. Ezt a tortát, Judit koordinálásában a vendégek ajándékozták a vezetõségnek.

Elõször közel száz fõre terveztünk, végül 35-40 szeletesre csökkentettük a méretet. Tulajdonképpen ez jól is jött ki - mert megvalósíthattam azt az ötletet, ami szinte kezdetektõl a fejemben motoszkált. Egyébként Judit szinte szabad kezet adott nekem, azt hiszem, nem is fejtettem ki neki, hogy pontosan milyen tortát is képzeltem el!
Négy lapra elegendõ piskótát sütöttem, a szokásos, legnagyobb méretû tepsimben (24 x 37 cm). Tejszínes csokikrémmel töltöttem meg. Ezt amolyan semleges, fa mintázattal képzeltem el - közepén egy tálcával. Hû, való igaz, hogy eddig nem nagyon kerültem közelebbi kapcsolatba sörcsapokkal - de szerintem ilyennek lennie kell egy sörcsap alatt! A már megszokott ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/11/torta...

sponsored links

Keres?s