Tormás rántott hús
sponsored links
Nem tudom, hogy más, hogy van vele, Én a tormát abszolút a húsvéthoz kötöm. Az, az igazság, hogy nem is igazán szoktam máskor fogyasztani, akkor viszont elmaradhatatlan az ecetes torma. Így, eddig minden évben csak egy üveggel szokott fogyni a tormából, és maradékot, hogy ne kelljen kidobni, rendszerint valamilyen hús pácolásához szoktam felhasználni. Néhány hete azonban húsvétra készülõdve, eszembe villant, hogy bizony-bizony kéne többször is tormás ételeket fogyasztani. Az elsõ étel, ami eszembe jutott, az a tormás rántott hús volt. Ma el is készítettem, egy kis salátával remek ebéd volt.
Hozzávalók:
sertéskaraj
liszt
tojás
zsemlemorzsa
szezámmag (elhagyható)
reszelt torma
olaj a sütéshez
ecetes reszelt torma
Hozzávalók:
sertéskaraj
liszt
tojás
zsemlemorzsa
szezámmag (elhagyható)
reszelt torma
olaj a sütéshez
ecetes reszelt torma