Tormaleves

2017-03-15

sponsored links


 Csupán néhány hozzávaló kell ehhez a remek leveshez. Egyszerû és nagyszerû kategória. 

 Hozzávalók (4személyre): 5 dkg vaj, 5 dkg frissen reszelt torma, 1,5 dl tejföl, 1 evõkanál liszt, petrezselyemzöld, ecet, só, fehér bors.


 Elkészítése: A vajon a lisztet világosra pirítjuk, feltöltjük vízzel, megfõzzük. Hozzáadjuk a tormát, sóval, borssal fûszerezzük. A tejfölt kevés meleg levessel elkavarjuk, majd az ételbe öntjük, tetejére apróra vágott petrezselyzöldet szórunk. Fõtt tojáskockát, levesgyöngyöt, pirítóst kínálhatunk hozzá.



Folytats a blogon ... sarokkonyha.blogspot.com/2017/03/torm...

sponsored links

Keres?s