Tormakrémleves

2011-10-11

sponsored links


Nekem a torma valamiért tavaszi étel. Valószínûleg a húsvéti fõtt sonka miatt. Valójában persze inkább õsszel "érik" ez a gyökérféle, most lehet nagyobb tételben kapni a piacon. Vettem hát én is, már eleve levesnek szánva a dolgot, mert eszembe jutott, hogy ott van még a fagyasztóban az a bizonyos húsvéti sonka fõzõlé. A torma lereszelésétõl viszont nagyon ódzkodtam, ezért a késes aprítómat vetettem be. Vajon ez lehetett a hiba? Meg kell szenvedni a reszelést ahhoz, hogy jó ízû legyen a torma? Mert ez olyan keserû lett, amin már nem segített volna a világ minden tejszíne sem. És nem, nem a sonkalével volt a baj, megkóstoltam, jó sós volt, füstös, de nem ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2011/10/11/torm...

sponsored links

Keres?s