Tordai májgaluska

2012-08-08

sponsored links

 

A sertésmájnak egy különlegesebb felhasználási módja a megszokott májas hurka és hagymás máj mellett. Tartármártás, remuládmártás vagy  mustármártás nagyon jól passzol hozzá.

Mielõtt nekifogtam, hogy elkészítsem ezt az ételt, nem igazán adtam nagy esélyt annak, hogy nagy barátságba keveredjünk egymással. De a végeredmény kellemesen meglepett, a remoulade mártással kimondottan finom volt. :) Sütés elõtt a massza a kenõmájas keménységû volt. 30 db. galuska jött ki ebbõl az adagból.

Hozzávalók: 30 dkg sertésmáj, 2 tojás, 4 evõkanál kukoricaliszt, 1.5 dl tej, 2 evõkanál zöldpetrezselyem, 1 teáskanál ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2012/08/to...

sponsored links

Keres?s