Tonkababos - mogyorónugátos praliné & új dizájn
sponsored links
Teljesen új ruhába öltözött a blog! Az új dizájn ismét Kovács Andinak köszönhetõ, aki az elõzõ Praliné Paradicsomos, bonbonzabáló Pufisünnel díszített logót is készítette. A régi logó elkészülte óta Andi ebben az irányban kezdett továbbtanulni, és még az idei év elején õ keresett meg, hogy a számítógépes grafikai alapismeretek órájára a blogom dizájnjának az elkészítését választaná. Az órai projekthez ugyanis egy választott (akár fiktív) vállalkozás kisarculatát kellett megtervezni, így jött Andinak az ötlet, hogy akár az elkezdett munkát folytathatná is. Én meg úgy örültem ennek a lehetõségnek, mintha csak a lottóötöst nyertem volna meg :)) Andi újratervezte, minimalizálta a blog logóját - de természetesen a bonbonzabáló Pufisün mint fõszereplõ megmaradt! Készült szuper fejléc és háttér is, sõt, még PraliParis névjegykártyám is lett, meg bonbondobozba tehetõ leírás, hátha egyszer ezekre is szükség lesz :)
És akkor jöhet az egyszerû, de - a tonkabab aromájának köszönhetõen - nagyszerû recept is! A tonkabab nagy kedvenc lett, semmi kétség. Most egy nagyon egyszerû mogyorónugátos tölteléket turbóztam fel vele: tejcsoki, mogyorónugát, tejszín, tonkabab. Isteni illatos, fûszeres, krémes lett!
Andi, itt is nagyon-nagyon köszönöm, hihetetlenül tetszik!!!!
***
És akkor jöhet az egyszerû, de - a tonkabab aromájának köszönhetõen - nagyszerû recept is! A tonkabab nagy kedvenc lett, semmi kétség. Most egy nagyon egyszerû mogyorónugátos tölteléket turbóztam fel vele: tejcsoki, mogyorónugát, tejszín, tonkabab. Isteni illatos, fûszeres, krémes lett!
Hozzávalók 15 darabhoz: ...