Tonhalsaláta avokádóval, kéksajttal és mézes-mustáros olajos öntettel

2012-05-12

sponsored links


Mostanában vacsorára kizárólag salátát eszünk hússal... egyrészt mert így kicsit meg-megdobva valami extrább hozzávalóval nagyon finom, másrészt meg ugye jön a bikiniszezon!:-)
Én kifejezetten nem rajongok a hagyományos salátákért, de ezek mások... és ezeket kifejezetten szeretem, és ahogy melegszik az idõ, igazán jól esnek esténként 1 pohár bor kíséretében!:-)

Tonhalsaláta avokádóval, kéksajttal és mézes-mustáros olajos öntettel

1 csomag vegyes saláta
2 db fõtt cékla hámozva
10 dkg kék sajt (márkát nem írok, ami van)
1 avokadó hámozva, félbevágva, magozva
2 paradicsom
1 marék kukorica ...

Folytats a blogon ... latsiakonyhaja.blogspot.com/2012/05/t...

sponsored links

Keres?s