Tonhalas-újhagymás pupusa
sponsored links
Személy szerint én Marisznál láttam ezt a receptet elõször, de nagyon sokan elkészítették, ahogy elnéztem :-)
Meg is értem a népszerûségét! Villámgyorsan elkészíthetõ, olyasmi, mint egy tortilla, nincs kelesztési-várakozási idõ, röpke formázás és már süthetõ is ez a töltött lepény!
Nálunk nagyon menõ az ilyesmi kaja, ezért is annyi, de annyi dicséretet kaptam, mintha nem is tudom, mit tettem volna az asztalra :-)
A tölteléket a tonhalas melegszendvics kencéje ihlette, szerintem telitalálat volt, de ez voltaképpen tetszés-ízlés-hûtõtartalom szerint variálható.
Egy jó hideg sört készítsünk utána kézközelbe!
Tonhalas-újhagymás pupusa
Hozzávalók 6 darabhoz:
- 30 dkg liszt
- 1 tk. sütõpor
- 0,5 dl olaj ...