Tonhalas tésztasaláta
sponsored links
Hozzávalók (2 személyre):
- 200 g durum fussili (orsótészta)
- 160 g tonhal (natúr lében)
- 1 konzerv kukorica
- 1 nagyobb piros paprika (kaliforniai vagy kápia)
- 1 citrom
Elkészítés:
- Megfõzzük a tésztát sós vízben.
- A paprikát megmossuk, kivágjuk a magházát és apró kockákra vágjuk.
- A leszûrt tésztát hideg vízzel átöblítjük, ezzel lehûtjük. Hozzáadjuk a paprika-kockákat, a kukoricát és a tonhalat, majd ráfacsarjuk a citrom levét.
- Jól összeforgatjuk és tálalhatjuk is, de behûtve még finomabb, mert összeérnek az ízek.
Megjegyzések, tapasztalatok:
- Nagyon gyorsan elkészül és finom.:)
- Nagyon gyorsan elkészül és finom.:)