Tonhalas, paradicsomszószos tészta
sponsored links
Egyszerû és gyorsan elkészülõ finomság :)
Hozzávalók (2 személy részére): 1 hagyma, 4 cikk fokhagyma, 15 dkg olajas tonhalkonzerv, 5 dl sûrített paradicsom, 15 mag nélküli fekete olívabogyó, szárított oregáno, bazsalikom, petrezselyemzöld, só, bors, kevés olívaolaj, 20 dkg tészta.
Elkészítése: A finomra aprított hagymát, fokhagymát üvegesre dinszteljük az olajon, hozzáadjuk a leszûrt tonhalat, a karikára vágott olívabogyót, a sûrített paradicsomot, a szárított fûszereket, sót, borsot, összeforraljuk. Ha túl sûrû lenne egy kis vízzel hígítjuk.
A tésztát enyhén sós vízben kifõzzük, a tonhalas szósszal tálaljuk.
Hozzávalók (2 személy részére): 1 hagyma, 4 cikk fokhagyma, 15 dkg olajas tonhalkonzerv, 5 dl sûrített paradicsom, 15 mag nélküli fekete olívabogyó, szárított oregáno, bazsalikom, petrezselyemzöld, só, bors, kevés olívaolaj, 20 dkg tészta.
Elkészítése: A finomra aprított hagymát, fokhagymát üvegesre dinszteljük az olajon, hozzáadjuk a leszûrt tonhalat, a karikára vágott olívabogyót, a sûrített paradicsomot, a szárított fûszereket, sót, borsot, összeforraljuk. Ha túl sûrû lenne egy kis vízzel hígítjuk.
A tésztát enyhén sós vízben kifõzzük, a tonhalas szósszal tálaljuk.