Tonhalas-kapros rizs paradicsomba töltve

2011-05-20

sponsored links

Egyik kedvencem! Könnyû, gyorsan elkészül és nagyon finom. Persze csak akkor, ha szeretitek a kaprot. 


Hozzávalók:
1 kis konzerv tonhal
1,5 csészényi barna rizs
1 evõkanál szárított kapor
néhány evõkanálnyi tejföl
4 nagyobb paradicsom
néhány szem olívabogyó
só, bors

A rizst két és félszer annyi vízben megfõzzük, amennyi maga a rizs. Kevés olajat és sót teszünk a fõzõvízbe. A leggyorsabb, ha maradék rizst használunk. A paradicsomokat megmossuk, levágjuk a tetejüket és kiszedjük a belsejük. Utóbbit egy tálba tesszük, hozzákeverjük a tonhalat, a kaprot, sózzuk, borsozzuk. A kihûlt...

 

Folytats a blogon ... ilikekonyha.blogspot.com/2011/05/tonh...

sponsored links

Keres?s