Tomán Szabina elsõ szakácskönyve
sponsored links
Fogyni és fogyókúrázni sokféleképpen lehet, de kevés az olyan módszer, ami bizonyítottan mûködik, ugyanakkor finom és változatos ételek elfogyasztását teszi lehetõvé. A Toman diétát és Tomán Szabina receptjeit mindenkinek érdemes megismernie, aki nem vágyik az önsanyargatásra, de ragaszkodik a jó ízekhez.
Az elmúlt három évben közel ötezren fogytak le Tomán Szabina módszerének segítségével, amelynek alapját az átgondolt és körültekintõen felépített fehérjediéta jelenti. A most megjelent szakácskönyv nem csupán a módszer titkát osztja meg az olvasóival, hanem olyan recepteket tartalmaz, amelyek segítenek abban, hogy a diétázók jókedvûen, változatos és jóízû ételek fogyasztása mellett érjék el a kívánt súlyukat. Tomán Szabina elsõ szakácskönyvét ugyanakkor bárki forgathatja, aki szeretne könnyedebben étkezni.
Az Egészségesen, Tománosan egyik érdeme, hogy a hagyományos magyaros fogásokat a mai nemzetközi diétás trendek fényében újraértelmezi. Így a töltött káposzta hajdinával készül, a pulykamell cordon bleu pedig vörös rizses reteksaláta-köretet kap.
A férfiaknak sem kell aggódniuk: megtalálják többek között a hortobágyi húsos palacsinta és a csokoládébrownie egészségesebb változatainak receptjeit.
Mivel a Tomán-módszer a napi ötszöri étkezést preferálja, a szakácskönyvben reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora fogások kaptak helyet, összesen 64 recept 165 oldalon. Ezek összeállításában Kocsis Bálint mesterszakács séf, a gasztronómia nagykövete volt Tomán Szabina segítségére.