Tommy (di Napoli), mi lesz veled?

2014-07-15

sponsored links

Kásás Tamás éttermének májusi megnyitása megmozgatta a honi gasztromédiát. Promócióktól-sajtóeseményektõl való tartózkodásom okán nem értesültem róla közvetlen forrásból, viszont az Árpád híd környékén autókázva elkaptam valamelyik adón pár mondatfoszlányt, amiben a másnapi nyitást reklámozták. Otthon utánaolvastam a hallottaknak: a hely résztulajdonosa és arca szimpatikus nyilatkozatokban beszélt minõségi-egyedi olasz alapanyagokról, nápolyi szakácsok révén importált délolasz ízekrõl, Budapesten eddig fel nem lelhetõ pizzatésztáról.
Néhány nappal késõbb, de még azon a héten pizzára éheztünk meg. Felvetettem a Tommy di Napoli kipróbálásának gondolatát és Kamilla nem tiltakozott.


tovább... ?

Folytats a blogon ... gasztrojazz.blogspot.com/2014/07/tomm...

sponsored links

Keres?s