Tokaji aszús kacsamájas

2012-01-22

sponsored links

 
Tudom, nem a legegészségesebb, de imádom a hízott liba- és kacsamájat. Bármikor, bármennyit meg tudnék belõle enni, még szerencse, hogy az ára olyan magas, hogy csak ünnepnapokon engedhetjük meg magunknak. Karácsony pedig az ünnepek ünnepe, így a máj sem hiányozhat a menübõl. Az elmúlt években is mindig fontos helyet kapott, így volt ez idén is. Általában nem szoktam sokszor ugyanazt a receptet elkészíteni, mindig szeretek valamit változtatni, valami újat kitalálni, de van egy ízkombináció, amit nem tudok megunni, nem tudok átvariálni és nem is akarok, SOHA. Ez a libamáj vagy kacsamáj tokajival. Zseniális, überkirály, a legjobb :) 

Hozzávalók egy 20x10 cm-es formához:
  • 800 gr hízott kacsamáj 
  • 500 ml kacsazsír
  • 200 ml tokaji aszú ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/PFvA...

sponsored links

Keres?s