Tojásos-kolbászos egybesült fasírt
sponsored links
Nem tudom kinél hogy van, de nálunk nem egyszer elõfordul, hogy egy bizonyos ételt annyira megkedvelünk, hogy rendszeresen ismétlõdõen, az unalomig esszük, utána pedig évekre elfelejtjük. Ez a fasírt is ilyen. Anyuék egy idõben elég gyakran készítették és most valahogy beugrott nekik, hogy milyen régen volt már. A recept egy ezer éves Nõk Lapjából való, már eléggé el van rongyolódva.
Hozzávalók a fasírthoz:
- 1 szikkadt zsemle
- 4 + 2 db tojás
- só, bors
- 1 piros húsú paprika (kápia, pritamin vagy kaliforniai)
- 1 nagy csokor petrezselyem
- 1 nagy fej hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 10 dkg füstölt kolbász
- 1 evõkanál + 1 kávéskanál olaj ...