Tojásos-kolbászos egybesült fasírt

2011-10-24

sponsored links


Nem tudom kinél hogy van, de nálunk nem egyszer elõfordul, hogy egy bizonyos ételt annyira megkedvelünk, hogy rendszeresen ismétlõdõen, az unalomig esszük, utána pedig évekre elfelejtjük. Ez a fasírt is ilyen. Anyuék egy idõben elég gyakran készítették és most valahogy beugrott nekik, hogy milyen régen volt már. A recept egy ezer éves Nõk Lapjából való, már eléggé el van rongyolódva.

Hozzávalók a fasírthoz:
- 1 szikkadt zsemle
- 4 + 2 db tojás
- só, bors
- 1 piros húsú paprika (kápia, pritamin vagy kaliforniai)
- 1 nagy csokor petrezselyem
- 1 nagy fej hagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 10 dkg füstölt kolbász
- 1 evõkanál + 1 kávéskanál olaj ...

Folytats a blogon ... csincsilla.blogspot.com/2011/10/tojas...

sponsored links

Keres?s