Tojáskrémes reggeli burrito

2011-09-15

sponsored links

Végre egy olyan reggeli, ami sejtésem szerint nem 1500 kcal és nem leszek utána éhes egy óra múlva. Ébredés után egy darabig nincs étvágyam, ezért hétköznap elég soványan szoktam reggelizni, azért nem fogok korábban kelni, mint mindenképpen muszáj, hogy legyen kedvem reggelizni. Aztán persze 10-kor már megenném a patkószöget is (8 körül reggelizek, nem 6-kor!). Ez némi kaland (ti. kiesett egy tányér a kezembõl reggel félálomban*, nem szabad nekem hétköznap reggel egy fûszálat sem keresztbe tenni a konyhában) után tökéletes reggelinek bizonyult. Még pont lemegy reggel, és kitart ebédig. Vagy legalábbis sokkal tovább, mint a szokásos reggelim.

*ahogy Levi hívja: "autopilot-üzemmód", õ egyébként sokkal ügyesebb ebben. törés-zúzás nélkül fõzi a teát meg keni a kis szendvicsét.

A klasszikus "breakfast-burrito" egyébként nem tojáskrémet hanem rántottát (sonkásat, kolbászosat?) tartalmaz, nem tojáskrémet, de azt nem túl sok gondolkodás után beláttam, hogy nálam csak az elõre elkészíthetõ töltelék jön szóba, az pedig a tojás vonalon maradva a tojáskrém.

Hozzávalók: ...


Folytats a blogon ... lillafoz.blogspot.com/2011/09/tojaskr...

sponsored links

Keres?s