Tojás caesar
sponsored links
-Finom volt ez a tojás. -Ugye milyen jó ezzel a szardellás beütéssel? -Miért az is volt benne? -Hát ja ez a morzsa szardellás rajta, igazából az lenne a lényeg. - Aha! Akkor eszem egyet így is, hogy már ezt is tudom.
No ekkor már nem az elsõ pálinka után voltak az asztaltársak, és egy kicsit el is bizonytalanodtam, a munkaóráimat tekintve, hogy érdemes volt e. És persze, hogy érdemes volt, mert így születnek a felejthetetlen pillanatok.
A fotón az elsõ darab volt ami elkészült, és azonnal konstatáltam, hogy több roppanós morzsát szeretnék enni egy falattal, illetve hogy a salátának is szeretnék adni valami ízt, mert így meztelenül nem emeli ki kellõen a tojást. Ennek ismeretében került rá egy pofonegyszerû öntet is, ami nem látszik.
Hozzávalók:
10 tojás
3 tk dijoni mustár
1 tojássárgájából olíva olajjal készült friss majonéz
bors
1 ek friss citromlé ...