Toj?ssal?ta lazaccal poh?rban
sponsored links
?tletad? receptnek sz?nom csak ezt az egyszer?, ?m eleg?nsnak mondhat? h?sv?ti el??telt, mely meghozza a tavaszi hangulatot. J?l fog esni a f??tel el?tt, kicsit el?k?sz?ti a gyomrot a fajs?lyosabb f?st?lt sonka, torma, f?tt toj?s befogad?s?ra, de ha szeretn?nk, vill?sreggelik?nt is fogyaszthatjuk. Ak?r 1 ?r?val a t?lal?s el?tt elk?sz?thet? ?s alig vesz el p?r percet az ?rt?kes id?nkb?l. Lazac helyett haszn?lhatunk g?psonk?t, ha az nincs otthon vagy nem szeretj?k a halat. Friss meleg pir?t?s k?n?ljunk mell?.
Toj?ssal?ta lazaccal poh?rban
Hozz?val?k:
- 4 ek apr?ra v?gott j?gsal?ta
- 4 toj?s
- 1 ek majon?z
- 1 ek g?r?g joghurt
- 1 mk sz?r?tott kapor (elmaradhat)
- 5 dkg f?st?lt lazac
- s?
- bors
- citroml?
d?sz?t?s:
- kev?s snidling
Elk?sz?t?se:
- A toj?sokat kem?nyre f?zz?k, megh?mozzuk, kih?tj?k.
- Toj?sszeletel?vel vagy k?ssel felkock?zzuk.
- S?zzuk, borsozzuk, hozz?adjuk a kaprot, ?sszekeverj?k a majon?zzel ?s a joghurttal.
- A j?gsal?t?t elosztjuk kisebb poharak alj?ba, r?kanalazzuk a toj?ssal?t?t, f?st?lt lazac cs?kokat tesz?nk a tetej?re, kev?s citroml?vel megcsorgatjuk.
- Meghintj?k apr?ra v?gott snidlinggel.