Toj?slep?ny
sponsored links
Gyakran felmer?l a k?rd?s, mivel v?lthatjuk ki a kenyeret ?tkez?seink sor?n, hiszen unalmas rendszeresen szendvicset enni. Ez a toj?slep?ny egy nagyon j? alternat?va, ami 31,1 g sz?nhidr?tot tartalmaz.
Hozz?val?k (szem?lyenk?nt):
- 2-3 db toj?s
- 4 dkg barnarizsliszt
- kev?s magas zs?rtartalm? tejsz?n, esetleg v?zzel h?g?tva)
- pici s?
- minim?lis zsirad?k a serpeny? kiken?s?hez
- 2-3 dkg sajt a tetej?re (ez mimolette volt, de b?rmilyen sajt t?k?letes?)
A hozz?val?kat egy k?zi habver?vel ?sszekevertem, am?g a kever?s tartott, a zsirad?kot megforr?s?tottam, mejde bele?nt?ttem a massz?t ?s lass? t?zn?l s?t?ttem.
Amikor m?r sz?p sz?n? volt az alja, ?tford?tottam (egy sz?les spatul?val, lassan, hogy a m?g nem szil?rd tartalom lecsuroghasson a serpeny? alj?ba), r?reszeltem a sajtot, ?s amikor az alja is sz?p sz?n? volt, megett?k. Persze, z?lds?gekkel.
Amikor m?r sz?p sz?n? volt az alja, ?tford?tottam (egy sz?les spatul?val, lassan, hogy a m?g nem szil?rd tartalom lecsuroghasson a serpeny? alj?ba), r?reszeltem a sajtot, ?s amikor az alja is sz?p sz?n? volt, megett?k. Persze, z?lds?gekkel.