Tisza szelet

2017-05-09

sponsored links


Fényes Irma: A legjobb magyar nagy szakácskönyv-bõl

Hozzávalók 4 személyre: 8 szelet 3 cm vastag bélszín, 25 dkg apró csiperkegomba, 2-3 tojás, 1 hagyma, só, bors, zsír, petrezselyemzöld, burgonyapüré.


Elkészítése: A húst kissé kiklopfoljuk, sóval, borssal fûszerezzük. Az apróra vágott hagymát és petrezselyemzöldet zsírban, kevés vízzel megpároljuk, levét elfõzzük, majd a húst megsütjük benne. A vékony szeletekre vágott gombát kevés zsíron megpirítjuk, rátöltjük a felvert tojásokat, sózzuk, borsózzuk és lágyra sütjük. A hússzeleteket tányéra tesszük, ráhalmozzuk a gombás tojást és krumplipürével tálaljuk.  



Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2017/05/ti...

sponsored links

Keres?s